10 Ekim 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara19°C
  • İzmir23°C
  • Antalya25°C

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI "KURUMSAL SOSYAL MEDYA KULLANIM REHBERİ" HAZIRLADI

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, kamu kurumlarına sosyal medya kullanımında yol gösterici olacak "Kurumsal Sosyal Medya Kullanım Rehberi" hazırladıklarını duyurdu.

İletişim Başkanlığı "Kurumsal Sosyal Medya Kullanım Rehberi" hazırladı

10 Ekim 2024 Perşembe 15:17

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Altun şu ifadeleri kullandı:

"Dijitalleşmenin hızla yaygınlaştığı ve sosyal ağ kullanıcı sayılarının her geçen gün arttığı günümüz dünyasında sosyal medya, kamu kurumları için bir iletişim aracı olmanın ötesinde stratejik öneme de sahiptir.

Bu bakımdan dünya ölçeğinde yükselen bir güç hâline gelen Türkiye’nin kurumlarının, dijital iletişim stratejilerini ulusal ve uluslararası kamuoyu nezdinde başarılı yönetmesi, büyük önem arz etmektedir.

Tüm iletişim mecralarında 'Yaşasın hakikat!' şiarıyla yürüdüğümüz bu yolda, etkin ve temiz bir sosyal medya yönetiminin tesisi için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı olarak hazırladığımız “Kamu Kurumlarına Yönelik Kurumsal Sosyal Medya Kullanım Rehberi” ile sosyal medya mecralarını kullanırken dikkat edilmesi gereken hususları ve etkili kullanım önerilerini, kamu kurumlarımızın dikkatine sunuyoruz." (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.