İran, ABD müttefiki Arap ülkelerini vurdu

İran, ABD müttefiki Arap ülkelerini vurdu
İran'ın saldırıları Katar, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri ve Kuveyt'i hedef aldı. Hava sahaları kapatıldı, füze savunma sistemleri devreye girdi.

ABD ve siyonist rejimin saldırılarının ardından İran bugün Orta Doğu'daki ABD müttefiki Arap ülkelerine yönelik geniş çaplı saldırılar gerçekleştirdi.

Katarlı yetkililer, ülke topraklarına atılan füzeleri Patriot sistemi ile başarıyla etkisiz hale getirdiklerini öne sürdü.

Bahreyn'in başkenti Manama'da patlamalar yaşanırken, bölgede Amerikan üslerinin bulunduğu alanlar da hedef alındı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde Abu Dhabi'de büyük bir patlama meydana geldi.

Kuveyt hava sahası ise geçici olarak uçuşlara kapatıldı.

Bölgedeki sirenler çalarken, İran medyası Amerikan üslerine yönelik saldırıların gerçekleştirildiğini duyurdu.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.