İranlı kadından saldırılar karşısında dikkat çeken sözler: Filistinli çocuklar yıllardır bu şartlarda yaşıyor
Amerika ve işgalci siyonist rejimin İran'a yönelik katliamlarına ilişkin bir röportajda konuşan İranlı bir kadın, savaş şartlarında yaşanan zorluklara rağmen direniş ve dayanışma vurgusu yaptı. Kadına, "Bebeğiniz hâlâ bez kullanıyor mu? Sıcak su olmazsa bu çocukların bezini nasıl değiştireceksiniz?" şeklinde yöneltilen soruya verdiği cevap dikkat çekti.
"Biz bunları düşünmüyoruz, Allah büyük."
Kadın, yaşanan sıkıntıların kendileri için yeni olmadığını belirterek, "Biz bunları düşünmüyoruz, Allah büyük." ifadelerini kullandı.
Filistin’deki çocukların yıllardır benzer şartlarda yaşadığına dikkat çeken kadın, "Filistinli çocuklar yıllardır bu şartlarda yaşıyor. Bizim çocuklarımız onlardan farklı mı?" dedi.
İranlı kadın sözlerini, "Şimdi savaşıyoruz ki onlar da bizim çocuklarımız da gelecekte daha rahat yaşasın." ifadeleriyle tamamladı.
Kaynak:İLKHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.