30 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C
  • İzmir13°C
  • Antalya20°C

İŞÇİNİN HAZİN SONU!

Gaziantep'te fabrikanın çatısından düşen işçi hayatını kaybetti.

İşçinin hazin sonu!

21 Eylül 2016 Çarşamba 11:08

Gaziantep’te Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir tekstil fabrikasının çatısından düşen bir işçi hayatını kaybetti, bir işçi de ağır yaralandı.

Gaziantep Başpınar Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir tekstil fabrikasının kentte etkili olan yağıştan sonra çatıdan sızan yağmur suyunu engellemek için çatıya çıkan 2 işçi çatının panellerinin kırılması sonucu yere düştü. Olay yerinde bir işçinin hayatını kaybettiği bir işçinin de yaralandığı belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, olay sabah saatlerinde Başpınar 3’üncü Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, tekstil fabrikasında çalışan Orhan Kurtoğlu ile Salih Küçükacar, fabrikanın çatısından sızan yağmuru engellemek için çatıya çıkartılar.

Çatıyı tamire çıkan Kurtoğlu ile iş arkadaşı Küçükacar, çatıdaki panellerin kırılması sonucu makinelerin üzerine düştü.

Fabrikada çalışan işçilerin durumu sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Orhan Kurtoğlu’nun hayatını kaybettiğini belirlerken, Salih Küçükacar'ın yaralandığı bildirildi.  Yaralı Küçükacar ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına aldı.

Kurtoğlu’nun cenazesi otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA) 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.