İşgal, Gazze'de 2 işgal askerinin öldüğünü kabul etti

İşgal, Gazze'de 2 işgal askerinin öldüğünü kabul etti
İşgal ordusu, Golani Tugayı'ndan bir subay ve bir askerin öldürüldüğünü duyurdu.

Siyonist işgal ordusu, Gazze Şeridi'nin güneyinde çıkan çatışmalarda Golani Tugayı'na bağlı bir subay ve bir askerin öldürüldüğünü duyurdu.

İşgal ordusundaki ölü sayısı son aylarda arttı. Temmuz ortasında Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cebaliye'de meydana gelen bir tank patlamasında üç asker ölmüştü. Nisan ayında üç, Mayıs ayında sekiz ve Haziran ayında 21 asker ölmüştü. Temmuz başından bu yana en az 15 askerin öldüğü bildiriliyor.

Toplamda, soykırım savaşından bu yana resmi olarak yaklaşık 895 işgal askeri öldürüldü. Bunlardan 451'inin Gazze Şeridi'ne yönelik kara saldırılarının başlamasından bu yana öldürüldüğü ifade ediliyor.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.