İşgal rejimi ateşkese rağmen Gazze’yi bombalamaya devam ediyor

İşgal rejimi ateşkese rağmen Gazze’yi bombalamaya devam ediyor
10 Ekim 2025’te yürürlüğe giren ateşkes anlaşmasına rağmen işgal rejimi Gazze’nin farklı bölgelerine hava ve topçu saldırıları düzenledi.

İşgal rejimi, 10 Ekim 2025’te yürürlüğe giren ateşkes anlaşmasına rağmen Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerine yönelik saldırılarını sürdürdü.

Yerel kaynakların aktardığı haberlere göre, işgal rejimi donanması Han Yunus açıklarında denizden yoğun ateş açarken, eş zamanlı olarak hava ve topçu saldırıları düzenlendi. İşgal rejimi topçularının, ateşkes anlaşması kapsamında işgal altında tuttuğu Gazze’nin doğusundaki Tuffah Mahallesi’ne de saldırdı.

Ayrıca İşgal rejimi zırhlı araçlarından Gazze Şeridi’nin kuzeydoğusundaki bölgelere yoğun ateş açıldığı bildirildi.

Gazze’de ateşkesin yürürlüğe girdiği 10 Ekim 2025’ten bu yana düzenlenen saldırılarda 611 kişinin şehid olduğu, bin 630 kişinin yaralandığı ifade edildi.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.