16 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara21°C
  • İzmir20°C
  • Antalya23°C

İŞGALCİ YAHUDİ YERLEŞİMCİLER TEMMUZ AYINDA MESCİD-İ AKSA'YA 6 BİN 558 BASKIN DÜZENLEDİ

İşgalci siyonistlerin desteğini alan işgalci Yahudi yerleşimciler temmuz ayında toplam 6 bin 558 baskın düzenledi. Bu rakam 2023 yılının başından bu yana bir ayda görülen en yüksek rakam oldu.

İşgalci Yahudi yerleşimciler temmuz ayında Mescid-i Aksa'ya 6 bin 558 baskın düzenledi

01 Ağustos 2023 Salı 09:52

Mescid-i Aksa'nın kutsalına saygısızlık yapan ve sık sık saldırılar düzenleyen işgalci Yahudi yerleşimciler, işgal rejimi ile halk arasındaki tüm gerginliklere rağmen saldırılarına devam ediyor.

İşgalci siyonistlerden aldığı destekle Mescid-i Aksa'nın avlusunda provokatif tavırlar sergileyerek dolaşan Yahudi yerleşimciler, Müslümanların kutsalına saldırılar yapıyor ve ayinler gerçekleştiriyor.

Mescid-i Aksa'ya yapılan baskınlarla ilgili açıklamada, işgalci Yahudi yerleşimcilerin dünkü baskın sırasında Mescid-i Aksa'nın doğu kesiminde ayin yaptıkları işgal siyonistlerin Kudüs'ün Eski Belde semtinde yoğun güvenlik önlemleri aldığı belirtildi.

133 işgalci Yahudi yerleşimcinin dün Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlediği belirtilen açıklamada, temmuz ayında 6 bin 558 baskın gerçekleştirildiği ve bunun 2023 yılının başından bu yana bir ayda görülen en yüksek rakam olduğu kaydedildi.

Yahudi yerleşimciler Mescid-i Aksa'ya düzenledikleri baskınlarla birlikte Mescid-i Aksa'yı yıkıp enkazı üzerinde sözde mabetlerini inşa etme planlarına işgal rejimi aracılığıyla hız kazanırken Mescid-i Aksa inşa edilmek istenen üçüncü heykelin hazırlıkları ileri boyuta ulaştığı bilgisi paylaşıldı. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.