29 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara15°C
  • İzmir21°C
  • Antalya27°C

İŞKUR BAŞVURU SÜRESİNİ UZATTI

Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü,, engelli ve eski hükümlü çalıştırmayan işverenlerden tahsil edilen idari para cezalarını kullanmaya iş kurmak isteyen engellilere 50 bin lira hibe desteği başvuru süresini 29.12.2017 tarihine kadar uzattı.

İŞKUR başvuru süresini uzattı

11 Aralık 2017 Pazartesi 14:05

Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından, Engelli ve Eski Hükümlü Çalıştırmayan İşverenlerden Tahsil Edilen İdari Para Cezalarını Kullanmaya Yetkili Komisyon tarafından alınan karar doğrultusunda, iş kurmak isteyen engellilere 50 bin lira hibe desteği başvuru süresini 29.12.2017 tarihine kadar uzattı.

Konuyla ilgili açıklama yapan İŞKUR Müdürü Besim Eviz; “Engelli ve Eski Hükümlü Çalıştırmayan İşverenlerden Tahsil Edilen İdari Para Cezalarından finanse edilen hibe desteği başvuruları alınmadan önce hibe desteği miktarı 36 bin liradan    50 bin liraya çıkarılmış ve son başvuru süresi 11 Aralık olarak ilan etmiştik. Engelli kardeşlerimizin bu imkandan daha fazla yararlanması bakımından son başvuru süresini 29 Aralık olarak güncelledik.”

Eviz, “Batman İŞKUR olarak hibe desteğinden en fazla yararlanan illerin başında geliyoruz. İl Müdürlüğü olarak engelli vatandaşlarımızın bu imkandan faydalanarak kendi işlerinin patronu olmaları en önemli amacımızdır. Bu bakımdan bu projeleri özellikle önemsiyor ve başvuru yapacak engellilerimize gerekli kolaylığı sağlamaya çalışıyoruz.” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.