29 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara18°C
  • İzmir21°C
  • Antalya21°C

İŞKUR'DAN "WHATSAPP İŞVEREN BİLGİLENDİRME PLATFORMU"

İŞKUR Batman İl Müdürlüğü, kentte İŞKUR'a kayıtlı olan işverenlerle hızlı ve etkili bir iletişim kurmak, doğru, etkin ve verimli bilgi aktarmak amacıyla "Whatsapp İşveren Bilgilendirme Platformunun" kurulacağını açıkladı.

İŞKUR'dan "Whatsapp İşveren Bilgilendirme Platformu"

04 Mart 2019 Pazartesi 11:43

İŞKUR Batman İl Müdürlüğü, İŞKUR'a kayıtlı olan işverenlere yönelik, "Whatsapp İşveren Bilgilendirme Platformu" kuruyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, "Bu uygulamayla iletişim çağımızın bir gereği olarak hem sosyal medya üzerinden hem ilk defa tarafımızca oluşturulan 'Whatsapp İşveren Bilgilendirme Platformu' ile işverenlerimize doğru, etkin ve verimli bilgiye kolay yoldan ulaşmalarını sağlamış olacağız. Örneğin tekstil, gıda, sağlık, eğitim, hizmet ve benzeri alanlarda hizmet veren işverenlerimiz sağlanan destekler, teşvikler, yasal sorumluluklar etkinlikler, mevzuatlar ve benzeri konularda kendilerine veya temsilcilerine kendi alanlarıyla ilgili bilgilere doğrudan ulaşabileceklerdir." dedi.

Eviz, "İl Müdürlüğümüz Türkiye'de bu iletişim çalışmasıyla bir ilke de imza atmış oluyor. İl Müdürlüğü olarak temel hedefimiz, iş dünyamızla daha üretken bir iletişim kurmak, ilimizin ve işverenlerimizin destek ve teşviklerden en üst düzeyde faydalanmasını sağlamaktır. Gruba dâhil olmak gönüllülük esasına dayanacak olup,  hizmet verilen sektöre göre gruplara bilgilendirme yapılacaktır. Her sektörü ilgilendiren ana konular ve etkinlikler paylaşılacaktır. İŞKUR İl Müdürlüğümüzün yönetim ve denetiminde kurulan bu grup özel ve tüzel kimliğiyle korunacaktır." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.