03 Ekim 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara9°C
  • İzmir19°C
  • Antalya21°C

İSMAİL ÖZDEMİR: ”LGBT VE TERÖR PROPAGANDASI İÇİN MEDYAYA FONLAR GELİYOR”

Anadolu Basın Federasyonu Genel Başkanı Sinan Burhan'ın beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde MHP Medya Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, ”LGBT ve Terör propagandası için medyaya fonlar geliyor." dedi.

İsmail Özdemir: ”LGBT ve Terör propagandası için medyaya fonlar geliyor”

02 Ekim 2024 Çarşamba 20:29

Anadolu  Basın Federasyonu Genel Başkanı Sinan Burhan beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte MHP Medya Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir’i makamında ziyaret etti. 

Amaçları LGBT’yi meşru hale getirmek

Anadolu medyasının özellikle son dönemlerde yaşadığı maddi zorlukları ve karşılaştıkları sıkıntıları dile getiren Başkan Burhan, Anadolu medyasının desteklenmesi gerektiğini söyledi. 
Burhan konuşmasında, "Bazı Avrupa ülkeleri ülkemizde faaliyet gösteren cemiyetlere milyonlarca euro fon yolluyor. Niçin? Amaçları LGBT’yi meşru hale getirmek." diye konuştu.

Burhan devamla, "Bu ülkeler Anadolu’da yayın yapan bazı medya organlarının Türk aile yapısını bozacak, cinsiyet eşitsizliğini konu alan haberleri yayınlamaları karşılığında fonluyorlar” dedi.

Öte yandan ülkemizin doğu illerinde yayıncılık yapan bazı medya organları terör örgütleri tarafından el altından destekleniyor “diyen Burhan, "Bu bir milli güvenlik sorunudur. Ülkemizde yerli ve milli medyanın desteklenmesi gerekiyor. Yabancı ülke basın ateşeleri de Anadolu’yu geziyor. Buradaki yerel medya mensuplarına bizim haberimizi yapın. Bizde size para verelim diyorlar. Bu milli egemenliğimize zarar veriyor. Bir başka sıkıntı ise kara para, bahis site sahipleri de yerel medyada boy gösteriyor bu konuda devletimiz uyanık olmalıdır. Ulusal ve yerelde hizmet veren milli medyanın desteklenmesi çok önemlidir." ifadelerini kullandı.  

anadolu-basin-federasyonu-ismail-ozdemir.jpg

Yabancı kuruluş fonları kirli ve karanlık eylemlerine hız kazandırmış durumda

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir ise dile getirilen konuları yakından takip edeceklerini belirterek,  "Türkiye’nin huzur ve istikrarını, milli değerlerimizi ve insanımızı hedef alan, açık bir milli güvenlik sorunu haline gelen “yabancı kuruluş fonları” kirli ve karanlık eylemlerine hız kazandırmış durumda. Bazı medya kuruluşlarının yanı sıra, cinsiyetsizleştirme projesi kapsamında sapkın akımların propagandasını yapan topluluklar ve müstehcen yayınlarla ahlaki çürümeye yol açmaya çalışan kişi ve kuruluşlar da yabancı fonlarca desteklenen sahalar haline gelmiş durumda. Maksat, Türk Milleti’nin aile yapısıyla beraber milli değerlerinin tamamını tahribata uğratmak ve böylelikle ülkemiz üzerinde sürdürülen/sürdürülecek rezil oyunlara alan açabilmektir." dedi.

Oyunun, sahiplerinin ve işbirlikçilerinin farkındayız

Özdemir devamla, "Bu halkaya son olarak başta ABD olmak üzere bazı ülkelerde faaliyet gösteren yabancı kuruluşların, yine bazı illerimizdeki yerel medya kuruluşlarına para teklif ederek, kendilerinin göndereceği servis haberlerin yayınlanmasını istemeleri eklenmiştir. Türkiye’nin huzur, istikrar ve güvenliğini tehdit eden bu girişimler karşısında güvenlik birimlerimizle, adli mercilerin gerekli tespitleri yaparak bir an evvel adım atmaları elzem hale gelmiştir. Kaybedecek, vaz geçecek, feda edilecek tek bir insanımız dahi yoktur. Oyunun da, sahiplerinin de, işbirlikçilerinin de farkındayız. Türkiye milli birlik ve beraberliğinden asla taviz vermeden, bölgesel ve küresel seviyede yükselen zulme karşı durmaya devam edecektir. Türk Milleti’nin asalet ve erdemi de bu oyunları boşa çıkaracak yüksek karaktere sahiptir.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.