İstanbul için kuvvetli sağanak uyarısı

İstanbul için kuvvetli sağanak uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul genelinde aralıklarla süren sağanak yağışların gece saat 23.00’ten itibaren etkisini artıracağını açıkladı.

Sabah saatlerinde etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle kent genelinde trafik yoğunluğu artarken, bazı bölgelerde su birikintileri oluştu. D100 Karayolu Altıntepe yan yolda bulunan bir tünel kısa sürede suyla doldu, sürücüler zor anlar yaşadı. Belediye ekipleri bölgede su tahliye ve temizlik çalışmalarına başladı.

Yetkililer, yağışların cuma günü öğle saatlerine kadar yer yer kuvvetli şekilde etkili olacağını belirtti. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.