İstanbul İSTOÇ'taki yangın kontrol altına alınırken 17 dükkan zarar gördü

İstanbul İSTOÇ'taki yangın kontrol altına alınırken 17 dükkan zarar gördü
İstanbul Bağcılar'da bulunan İSTOÇ Ticaret Merkezinde çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınırken 17 iş yeri zarar gördü.

İstanbul’daki İSTOÇ Ticaret merkezinde plastik ürünler satan bir dükkânda başlayan yangın bitişiğindeki iş yerlerine de sıçradı. Daha sonra yayılan yangın, müdahaleyle söndürülürken soğutma çalışmaları devam ediyor.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan İstanbul Valisi Davut Gül’ün açıklamasına göre, 17 dükkân zarar gördü. Bazı dükkanlar tamamen yanarken bazılarında da kısmen zarar meydana geldi. 7 binin üzerinde işyerinin olduğu bir yerde faciadan dönüldü.

https://x.com/gul_davut/status/1962761279333916717

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.