İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı

İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul Valiliği, bugün Maltepe'de düzenlenecek miting nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatıldığını duyurdu.

Saat 07.00 itibarıyla başlayan tedbirler kapsamında, Turgut Özal Bulvarı'nın (Maltepe-Kartal Sahil Yolu) Küçükyalı Maltepe Evlendirme Dairesi önü ile Kartal Çanakkale Caddesi Kavşağı arasında kalan bölümü ve bu caddeye çıkan tüm sokaklar araç trafiğine kapatıldı.

Sürücülerin mağduriyet yaşamaması adına, D-100 Karayolu ve Maltepe Bağdat Caddesi alternatif güzergahlar olarak öneriliyor.

Özellikle Ramazan Bayramı tatili nedeniyle yola çıkacak vatandaşların, belirtilen alternatif güzergahları kullanmaları ve trafik yoğunluğunu göz önünde bulundurmaları önem arz ediyor.

Trafik düzenlemelerinin, miting sona erene kadar devam edeceği belirtiliyor.

CHP, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "yolsuzluk ve terör"den tutuklanmasının ardından miting düzenleme kararı almıştı.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.