İzmir’de 196 bin 500 dekar arazi modern sulamayla buluşacak

İzmir’de 196 bin 500 dekar arazi modern sulamayla buluşacak
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ödemiş ve Beydağ ilçelerinde hayata geçirilecek Beydağ Sulama Projesi ile 196 bin 500 dekar arazide modern sulama döneminin başlayacağını bildirdi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir’in Ödemiş ve Beydağ ilçelerinde hayata geçirilecek Beydağ Sulama Projesi’ne ilişkin açıklama yaptı.

Projenin 196 bin 500 dekar tarım arazisini modern sulamayla buluşturacağını belirten Yumaklı, su kaynaklarının tarımsal üretimle buluşturulmasının önemine dikkat çekti.

Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Suyun gücü, İzmir'de toprağın bereketiyle buluşuyor." ifadelerini kullandı.

"Bereketin Yüzyılı" vizyonuyla üreticileri desteklemeye devam edeceklerini belirten Yumaklı, projenin hayırlı ve bereketli olmasını diledi.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.