02 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara12°C
  • İzmir15°C
  • Antalya18°C

KARAYOLLARINDA SON DURUM

Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayollarında son durum

21 Şubat 2022 Pazartesi 08:33

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-Havsa-Uzunköprü yolunun 3. kilometresinde Demiryolu Köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

2-Melenağzı-Akçakoca-Alaplı yolunun 28-30. kilometreleri arasında sanat yapısı ve yapım çalışmaları nedeniyle Alaplı-Akçakoca istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

3-Aydıncık-Silifke yolunun 30-34. kilometreleri arasında (Büyükeceli ve Yanışlı mevkileri arası) yol yapım çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanacaktır.

4-Manavgat-Alanya-Gazipaşa yolunun 48-49. kilometreleri arasında meydana gelen yol çökmesi nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

5-Of-Çaykara yolunun 10-47. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

6-Tokat-Sivas yolunun 37-42. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

7-Simav-Uşak yolunun 27. kilometresinde altgeçit yapım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatıldığından, ulaşım alternatif güzergâh olarak şehir içi sanayi içinden sağlanmaktadır.

8-Karlıova-Bingöl yolunun 30-38. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

9-İnebolu-Abana-Çatalzeytin yolunun 7-8. kilometreleri arasında meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

10-Şırnak-Uludere yolunun 8-12. kilometreleri arasında (fore kazık) yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.