07 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara12°C
  • İzmir19°C
  • Antalya21°C

KARAYOLLARINDA SON DURUM

Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayollarında son durum

22 Şubat 2022 Salı 09:20

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-Mekece-Bilecik-Bozüyük yolunun 51-52. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

2-Gerede-Kızılcahamam yolunun 19. kilometresinde bulunan Aktaş-2 Köprüsündeki onarım çalışmaları nedeniyle her iki istikamet trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

3-Fethiye-Seydikemer-Kaş yolunun 20-39. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

4-Kocaeli-Yalova yolunun 7. kilometresinde sinyalize kavşak çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

5-Datça-Marmaris yolunun 44-49. kilometreleri arasında üst yapı ve asfalt çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

6-Suluova-Amasya yolunun 9-10. kilometreleri arasında (Çevre Yolu Mevkii) bulunan T1 Tüneli içerisindeki elektrik-elektronik-elektromekanik ve tünel kontrol merkezi yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

7-Beyşehir-Seydişehir yolunun 22-26. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

8-Alaplı-Ereğli-Zonguldak yolunun 62. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle Ereğli istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım 61-65.km.ler arasında diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

9-Ardahan-Çıldır yolunun 27-28. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir

10-Artvin-Erzurum yolunun 0-55. kilometreleri arasında bulunan tünellerde ve güzergahlarda yapılacak temizlik, elektrik ve elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 08.00-17.00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.