05 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara18°C
  • İzmir23°C
  • Antalya22°C

KARAYOLLARINDA SON DURUM

Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayollarında son durum

23 Mart 2022 Çarşamba 08:33

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-TEM Otoyolunun Gümüşova Kavşağı-Kavacık Kavşağı arasında bulunan viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatleri arasında şerit daraltması yapılmaktadır.

2-Ankara-Pozantı Otoyolunun Çiftehan-Pozantı Kesimi 4-5. kilometreleri arasında Çakıt-8 Viyadüğünde genleşme derzlerinin bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

3-Salihli-Alaşehir yolunun 0-3. kilometreleri arasında hızlı tren çalışmaları kapsamında her iki istikamette ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

4-Mekece-Bilecik-Bozüyük yolunun 51-52. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

5-Tortum-Uzundere yolunun 5-6. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

6-Alaplı-Ereğli-Zonguldak yolunun 62. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle Ereğli istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım 61-65. kilometreler arasında diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

7-Tokat-Sivas yolunun 37-42. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

8-Adıyaman-Gölbaşı yolunun 42-43. kilometreleri arasında Göksu Köprüsü üzerindeki çalışma nedeniyle Gölbaşı-Adıyaman istikameti sol köprü üzerinden tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

9-Suşehri-Geminbeli-Zara yolunun 6-8. kilometreleri arasında iksa duvarında meydana gelen yıkılma tehlikesi nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

10-Korkuteli-Elmalı yolunun 26-49. kilometreleri arasında yol yapım çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.