12 Mayıs 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara11°C
  • İzmir14°C
  • Antalya17°C

KARAYOLLARINDA SON DURUM

Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayollarında son durum

25 Mart 2022 Cuma 08:00

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-Ankara-Pozantı Otoyolunun Çiftehan-Pozantı Kesimi 4-5. kilometreleri arasında Çakıt-8 Viyadüğünde genleşme derzlerinin bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

2-Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunun (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı yolları dahil) Kılıç Kavşağı-Orhangazi Kavşağı Kesimi 2-5. kilometreleri arasında bakım-onarım çalışması nedeniyle çalışma programına göre İstanbul ve İzmir yönlerinde 1 şerit (sağ veya sol şerit) trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır.

3-TAG Otoyolunun Misis Kavşağı-Yılankale Kavşağı 3-6. kilometreleri arasında (Baklalı Mevkii) kavşak ve yol yapım çalışmaları nedeniyle Adana istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

4-Dalaman-Fethiye yolunun 11. kilometresinde Fethiye istikameti sağ şeritte meydana gelen yolda oturma nedeniyle Fethiye istikametinde ulaşım sol şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

5-Kocaeli-Yalova yolunun 7. kilometresinde sinyalize kavşak çalışmaları nedeniyle Yalova yönünde ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

6-İzmir-Torbalı-Belevi yolunun 15-17. kilometreleri arasında farklı seviyeli kavşak yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

7-Adıyaman-Gölbaşı yolunun 42-43. kilometreleri arasında Göksu Köprüsü üzerindeki çalışma nedeniyle Gölbaşı-Adıyaman istikameti sol köprü üzerinden tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

8-Aksaray-Ortaköy yolunun 28-31. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

9-Boyabat-Saraydüzü-Kargı yolunun 28. kilometresinde dolgu şevinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

10-Trabzon-Maçka yolunun 26. kilometresinde bulunan Yeni Maçka Tünelinde elektrik sistemi bakım onarım çalışması nedeniyle 25-26-27.03.2022 tarihleri, 08.00-17.00 saatleri arasında Maçka-Trabzon yönünde bulunan tünel trafiğe kapatılacak olup, ulaşım servis yolundan sağlanacaktır. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.