12 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara12°C
  • İzmir20°C
  • Antalya17°C

KARAYOLLARINDA SON DURUM

Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayollarında son durum

27 Mart 2022 Pazar 09:06

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-Edirne-İstanbul yolunun 46-47. kilometreleri arasında hızlı tren çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

2-Ödemiş-Kaymakçı-Kirazlı yolunun 0-3 kilometreleri arasında bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

3-Melenağzı-Akçakoca-Alaplı yolunun 28-30. kilometreleri arasında sanat yapısı yapım çalışmaları nedeniyle Alaplı-Akçakoca istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

4-Adıyaman-Gölbaşı yolunun 42-43. kilometreleri arasında Göksu Köprüsü üzerindeki çalışma nedeniyle Gölbaşı-Adıyaman istikameti sol köprü üzerinden tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

5-Karamanlı-Burdur yolunun 5-20. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

6-Söğüt-Seydikemer yolunun 5-9. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

7-Gümüşhane-Bayburt yolunun 7-8. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

8-Trabzon-Maçka yolunun 26. kilometresinde bulunan Yeni Maçka Tünelinde elektrik sistemi bakım onarım çalışması nedeniyle, 08.00-17.00 saatleri arasında Maçka-Trabzon istikametinde bulunan tünel trafiğe kapatılacak olup, ulaşım servis yolundan sağlanacaktır.

9-Balıkesir-İvrindi yolunun 27-29. kilometreleri arasında menfez yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

10-Silifke-Mersin yolunun 30. kilometresinde Karayar Tünelinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.