13 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara13°C
  • İzmir20°C
  • Antalya16°C

KARAYOLLARINDA SON DURUM: YOL DURUMU VE KAPALI YOLLAR

Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayollarında son durum: Yol durumu ve kapalı yollar

17 Şubat 2022 Perşembe 08:30

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunun Ulucak Kavşağı-Karasuluk Kavşağı 0-5. kilometreleri arasında bakım onarım çalışmaları nedeniyle İzmir-İstanbul istikametlerinde sırasıyla sağ ve sol şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır.

2-Bozburun Ayrımı-Marmaris yolunun 26. kilometresinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle yolun bir bölümü araç trafiğine kapatılmış olup geçişler diğer bölümden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

3-Kocaeli-Yalova yolunun 7. kilometresinde sinyalize kavşak çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

4-Taşucu-Silifke-Erdemli yolunun 30-34. kilometreleri arasında (Büyükeceli ve Yanışlı mevkileri arası) yol yapım çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanacaktır.

5-Aksaray-Ortaköy yolunun 28-31. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

6-Alaplı-Ereğli-Zonguldak yolunun 62. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle Ereğli istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım 61-65.km.ler arasında diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

7-Dalaman-Fethiye yolunun 11. kilometresinde Fethiye istikameti sağ şeritte meydana gelen yolda oturma nedeniyle Fethiye istikametinde ulaşım sol şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

8-Çatalzeytin-Türkeli-Ayancık yolunun 29. kilometresinde (Büyükdüz mevkii) yol gövdesinde meydana gelen oturma nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

9-Yusufeli-Uzundere yolunun 40-47. kilometreleri arasında şev koruma çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

10Piraziz-Giresun-Keşap yolunun 32. kilometresinde bulunan Keşap tünelinin, bölünmüş yolun Keşap Giresun yönünde bulunan kuzey tüpünde yapılacak olan elektrik sistemi bakım onarım çalışması nedeniyle 15 Şubat 2022-19 Şubat 2022 günleri arası, 08.00-17.00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.