06 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara12°C
  • İzmir17°C
  • Antalya22°C

KARŞIYAKA MAHALLESİ TEMİZLENDİ

Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, mahallelerde yapılması planlanan genel mahalle temizliği çalışmalarına pilot bölge olarak seçilen Karşıyaka Mahallesi’nde başladı.

Karşıyaka Mahallesi temizlendi

17 Şubat 2017 Cuma 21:32

Batman’ı temizlik konusunda marka bir kent haline getirme çalışmalarını birçok noktada sürdüren Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü kent merkezinde bulunan mahallelerde çalışma başlattı.

temizlik-calismasi-003.jpg‘Çağdaş insan temiz şehir’ sloganıyla başlatılan ve birçok farklı uygulamayı hayata geçiren Batman Belediyesi çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

temizlik-calismasi-004.jpgBelirli bir plan çerçevesinde başlatılan çalışmalar kapsamında genel mahalle temizliği başlatan ekipler pilot bölge olarak seçilen Karşıyaka Mahallesi’nde temizlik çalışmalarını başlattı. 2 adet süpürge aracı, 1 adet çöp taksi, 1 adet çöp kamyonu, 1 adet kepçe, 2 adet damperli kamyon, 1 adet arazöz ve 31 kişilik süpürge personeli ile başlatılan çalışmalar Karşıyaka Mahallesi’nde yer alan bütün sokak ve caddelerin temizlenmesi ile sona ereceği belirtildi.

temizlik-calismasi-005.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.