12 Mayıs 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara10°C
  • İzmir14°C
  • Antalya16°C

KASSAM TUGAYLARI, SIZMA GİRİŞİMİNDE BULUNAN İŞGAL ASKERLERİNİ PUSUYA DÜŞÜRDÜ

Kassam Tugayları mücahitlerinin, Gazze Şeridi'ni sızma girişiminde bulunan siyonist zırhlı kuvvetini Han Yunus'un doğusunda pusuya düşürdüklerini açıkladı.

Kassam Tugayları, sızma girişiminde bulunan işgal askerlerini pusuya düşürdü

22 Ekim 2023 Pazar 19:35

Kassam Tugaylarından yapılan açıklamada, mücahitlerin, siyonist zırhlı kuvvetini Han Yunus'un doğusunda, kısa çitleri birkaç metre geçtikten sonra sıkı bir pusuya düşürdüğü belirtildi.

Mücahitlerin, içeri sızma girişimde bulunan işgalci kuvvetle çatıştığı belirtilen açıklamada, işgalcilere ait iki buldozer ve bir tankın imha edildiği kaydedildi.

Açıklamada, çatışma sonucu işgal askerlerinin geri çekilmek zorunda kaldığı, mücahitlerin de üslerine güvenli bir şekilde döndükleri ifade edildi.

Filistin medyası, işgal askerlerinin araçlarını bırakıp geçici çitlerin doğusuna yaya olarak kaçtıklarını bildirdi.

Öte yandan işgal medyası, Han Yunus'un doğusundaki Kissufim yakınlarında işgal kuvvetlerine ait bir aracın hedef alındığını, güdümlü füzenin biri ağır olmak üzere 4 işgal askerini yaraladığını aktardı.

Kassam Tugayları, daha önce defalarca kez Gazze'ye karadan girmeye çalışan işgalci rejimi uyarmış ve onları büyük bir hüsranın beklediğini bildirmişti. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.