19 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • İzmir23°C
  • Antalya23°C

KASSAM TUGAYLARI'NDAN 9 YIL ARADAN SONRA ESİR ASKER "ŞAUL" HAKKINDA DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Kassam Tugayları, 2014 yılında büyük ses getiren operasyon sonrası esir aldıkları siyonist asker Oron Şaul'a ilişkin dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Kassam Tugayları'ndan 9 yıl aradan sonra esir asker "Şaul" hakkında dikkat çeken paylaşım

27 Aralık 2023 Çarşamba 23:25

Kassam, paylaşımda esir askerin 27 Aralık 1993'te doğduğuna atıfta bulunarak "Şaul, esaret altındaki 9. doğum günün kutlu olsun!" ifadelerine yer verdi.

Kassam Tugayları, daha sonra da esir ailelerine hitaben, "Netanyahu ile çektiğiniz acılar henüz başlamadı!" mesajıyla Şaul'un annesi ve Şaul için geçmişte düzenlenen etkinliklerin yer aldığı bir video paylaştı.

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, o zaman yayımladığı bir videoda siyonist askeri esir aldıklarını duyurmuştu. İşgal rejimi ise Şaul'un öldürüldüğünü açıklamış, ancak ailesi siyonist rejimin bu açıklamasını kabul etmemişti.

Kassam'ın, aradan geçen 9 yılın ardından ilk kez Şaul hakkında bir bilgi paylaşması Şaul'un esir olarak halen yaşadığı yorumlarını da beraberinde getirdi.

Kassam Tugayları tarafından 20 Temmuz 2014'te Gazze'nin doğusunda işgal ordusuna karşı düzenlenen operasyonda 14 işgal askeri de bir grup mücahit tarafından sıfır mesafeden öldürülmüştü. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.