Kimyasal madde deposunda yangın

Kimyasal madde deposunda yangın
İstanbul Başakşehir’de bulunan bir kimyasal madde deposunda henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangına ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Ziya Gökalp Mahallesi Milas Caddesi'nde kimyasal maddelerin de bulunduğu depoda henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken polis ekipleri de çevrede güvenliği sağlamak için önlem aldı.

Yangın, yanıcı madde çokluğundan kısa sürede büyürken yoğun dumana sebep oldu. Ara ara patlama seslerinin de duyulduğu depoda oluşan yangın etki alanını genişleterek bitişikte park halinde olan araçlara da sıçradı.

Alevlerin depo çevresindeki kurbanlık satış alanı, benzin istasyonu ve doğal gaz tankları da sıçramaması için geniş çaplı önlemler alınırken, kurbanlık hayvanlar itfaiye ekiplerince tahliye edildi. Ayrıca yangın nedeniyle bölgede yoğun trafik oluştu.

Yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.