21 Eylül 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara24°C
  • İzmir27°C
  • Antalya25°C

KRİSTAL, BASIN MENSUPLARINI AĞIRLADI

2005 yılından beri yemek sektöründe hizmet veren Kristal Et Lokantası Batmanda görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerini ağırladı.

Kristal, basın mensuplarını ağırladı

30 Mayıs 2024 Perşembe 07:50

Basın mensuplarını karşılayan İşletme sahipleri Faysal Çelik, Abdurrahman Yağız ve Mehmet Akkar, Batmanın tanınmış lokantalarından olan Kristal Et Lokantasının hizmet sektöründeki faaliyet alanı hakkında  basın mensuplarını bilgilendirdi. 

Gültepe Mahallesi  Beşikçi Caddesi Belediye Spor Kompleksi karşında  haftanın 7 günü 24 saat açık konseptiyle hizmet vermeye devam ettiklerini belirten işletme ortaklarından Ahmet  Yağız, aynı anda 500 kişiye hizmet verebilecek kapasitede olduklarına dikkat çekti. 

Yağız, " Yaklaşık 2000 metre kare alanıyla bahçesi, terası, klimalı salonu çocuk oyun alanı otoparkıyla aynı anda 500 kişiye hizmet vermekteyiz. İşletmede sulu yemekler, sac tava, ızgara, döner, pide lahmacun çeşitleriyle ilimize hizmet verilmektedir. Ayrıca  bahçeli nezih ortamıyla ailelerin güvenle paça çorbası içebileceği bir yerdir" dedi. 

İstihdam konusunda Kristal et lokantasının  Batman  ekonomisine katma değer sağladığını kaydeden Yağız, "  Ayrıca toplu yemek organizasyonlarını yapan işletmemiz Batman'da önemli bir boşluğu dolduruyor" dedi. 

kristal-et-lokantasi-ahmet-yagiz.jpg

Kristal Et Lokantası olarak yaklaşık 20 senedir yemek sektöründe yer aldıklarını hatırlatan işletme ortaklarından Yağız, " Daha önceki yerimiz Turgut Özal Bulvarındaydı. Yeni yerimizde yaklaşık 3 aydır hizmet vermekteyiz. Biz bu mekanımızı açarken özellikle Batman'a yakışır kurumsal kimliğiyle, ailelere hitap edebilecek, dışarıdan gelen misafirlerimizi, özellikle aileleri  ağırlayabilecek, çocuk oyun alanları, sosyal alanların olduğu bir yer niyet etmiştik. Şuan bu konseptte hizmet vermekteyiz. Bu mekânda yaklaşık 50 kişi çalışıyor. İstihdam konusunda da biz Batman'a katkı sağlamaya çalışıyoruz. Yerel lezzetleri, kültürümüzü yansıtmaya çalışıyoruz. Bu mekan aynı zamanda bölgeye, Gültepe mahallesine de değer kattı. Inanıyorum ki bu bir kazanımdır. Gayemiz Batman'a birşeyler katabilmek. Eğer bu konuda birşeyler yapabildiysek ne mutlu bize" dedi. 

Toplu yemek organizasyonlarına yönelik de  hizmet sunduklarını söyleyen Yağız, " Ayrıca catering hizmetimiz de var, toplu yemek organizasyonlarını yapıyoruz. Mutfağımızı da buna göre dizayn etmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle yaklaşık 200 kişiye toplu yemek olarak catering hizmetine yönelik ayrıca yemek çıkardık. Restoran kısmı alanımızda da aynı anda 300 kişiye yemek servisi yapma kapasitesine sahibiz" dedi. 

2012 yılından beri kurumsal yapıda hizmet sunduklarını kaydeden Yağız, " Sulu yemekten ızgarasına, kebabından döner ve paçasına  kadar ve hatta çorbasına kadar her çeşit yemeğimiz mevcuttur. Biz ortaklar olarak hiçbir zaman ön plana çıkmak istemedik. Çünkü ilk günden beri birer kardeş, birer aile gibiyiz. Zaten  eski kadromuzla 2012 yılından beri de birlikteyiz. Bu tarihten şimdiye kadar da kurumsal olarak hizmet vermekteyiz" diye konuştu.

kristal-et-lokantasi-gazeteciler.jpg

kristal-et-lokantasi-ortaklari.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.