04 Ekim 2024
  • İstanbul24°C
  • Ankara25°C
  • İzmir27°C
  • Antalya25°C

KUDÜS KARDEŞLİK PLATFORMU'NDAN KÜRECİK RADAR ÜSSÜ'NE DÜZENLENECEK ARAÇ KONVOYUNA DAVET

Kudüs Kardeşlik Platformu, büyük şeytan ABD ve işgalci siyonist rejime hizmet eden Kürecik Radar Üssü'ne düzenleyecekleri araç konvoyuna tüm Malatyalıları davet etti.

Kudüs Kardeşlik Platformu'ndan Kürecik Radar Üssü'ne düzenlenecek araç konvoyuna davet

04 Ekim 2024 Cuma 15:24

HAMAS tarafından 7 Ekim'de işgalci siyonist rejime karşı başlatılan "Aksa Tufanı" operasyonunun ardından Malatya'daki duyarlı STK'ların bir araya gelerek oluşturduğu Kudüs Kardeşlik Platformu, 6 Ekim Pazar günü Akçadağ ilçesindeki Kürecik NATO Radar Üssü'ne düzenleyecekleri araç konvoyu ile ilgili basın açıklaması düzenledi.

Kudüs Kardeşlik Platformu adına basın açıklamasını Hüseyin Söylemez okudu. Gazze'deki soykırımın yıldönümünde işgal ve soykırıma dur demek için ülke genelinde meydanlara inileneceğini ve katilleri lanetleyeceklerini belirten Söylemez, "Her bir ilimizde farklı tepkiler verilirken, Malatya Kudüs Kardeşlik Platformu olarak büyük şeytan Amerika ve terörist israile hizmet eden Kürecik Radar Üssü'ne araç konvoyu düzenleyerek, akabinde basın açıklaması yapılmasının daha anlamlı olacağı kanaatine vardık." ifadelerini kullandı.

Söylemez, "israilin Gazze'de 7 Ekim 2023'ten bugüne çocuk, kadın, sivil demeden sürdürdüğü soykırım birinci yılını doldurdu. Kudüs Kardeşlik Platformu olarak Filistin'de yaşanan soykırımın yıldönümünde terörist israil ve hamisi büyük şeytan Amerika'yı protesto etmek, direnişi selamlamak, direniş ve sabrın ne kadar önemli olduğunun farkına varmak adına araç konvoyuna ve Kürecik Radar Üssü'ndeki basın açıklamamıza mazlumdan yana halkımızın tam desteğini bekliyoruz." dedi.

6 Ekim Pazar günü Saat 12.30'dan itibaren MişmişPark Fuar Alanı'nda toplanmaya başlanacağını ve araç konvoyunun saat 13.30’da hareket edeceğini ifade eden Söylemez, Kürecik Radar Üssü'nde yapılacak basın açıklaması ile programın sona ereceğini kaydetti. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.