Londra'da silahlı saldırı: Yaralılar var
Olay, Brixton'daki Coldharbour Lane'de meydana geldi.
Sky News'in bildirdiğine göre bir araçtan ateş açıldı. Saldırı sonucu yaşları 25, 21, 47 ve 70 olan dört yaralı hastaneye kaldırıldı.
25 yaşındaki bir adamın hayati tehlike arz eden durumda olduğu, diğer üçünün ise hayati tehlike arz etmeyen yaralanmalar geçirdiği belirtildi.
Polis, olaydan yaklaşık bir saat sonra yakınlarda meydana gelen bir bıçaklama olayının silahlı saldırıyla bağlantılı olup olmadığını araştırdıklarını söyledi. Henüz kimse yakalanmazken yetkililer sorumluları tespit etmek için çalışıyor.
Londra Metropolitan Polisi, önümüzdeki günlerde bölgede polis varlığının artırılacağını belirterek, görgü tanıklarının veya görüntü kaydı olan herkesin yetkililerle iletişime geçmesini istedi.
Kaynak:İLKHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.