Lübnan'a yönelik siyonistlerin saldırılarında 773 şehit, 1993 yaralı

Lübnan'a yönelik siyonistlerin saldırılarında 773 şehit, 1993 yaralı
Lübnan Sağlık Bakanlığı, siyonist işgalcilerin 2 Mart'tan bu yana Lübnan'a düzenlediği saldırılarda şehit sayısının 86 artarak 773'e, yaralı sayısının ise 1993'e yükseldiğini bildirdi.

İşgal ordusu, Lübnan'a 2 Mart'ta başlattığı yoğun saldırılarını sürdürüyor.

Lübnan Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, siyonist işgalcilerin 2 Mart'tan bu yana gerçekleştirdiği saldırılarda şehit sayısının 773'e, yaralı sayısının ise 1993'e çıktığı belirtildi.

Bakanlık, daha önceki açıklamasında, işgal ordusunun 2 Mart'tan bu yana Lübnan'a düzenlediği saldırılarda 687 kişinin şehit olduğunu, 1774 kişinin yaralandığını bildirmişti.

İşgal ordusundan 2 Mart'ta yapılan açıklamada, Lübnan'dan füze atıldığı iddia edilmişti.

Ardından, Lübnan geneline hava saldırıları başlattığını duyuran ve başkent Beyrut'u hedef alan işgal ordusu, havadan ve denizden yoğun saldırılar düzenlediği Lübnan'da kara işgalini genişletme kararı almıştı.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.