Malatya'da alkol faciası: 2 genç zehirlenerek hastaneye kaldırıldı

Malatya'da alkol faciası: 2 genç zehirlenerek hastaneye kaldırıldı
Malatya'da bir parkta alkol tüketen 2 genç, zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan gençlerden birinin, hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (Sallallahu Aleyhi Vesellem) bir hadisi şerifinde kötülüklerin anası olarak adlandırdığı, çok sayıda ailenin dağılmasına ve insanların ölümüne neden olan alkol, bu sefer Malatya'da neredeyse 2 genci canından ediyordu.

Merkez Yeşilyurt ilçesi Abdullah Gül Parkı'na önceki akşam giden M.B. (19) ile K.M.D. (17) adlı 2 genç, burada alkol aldı.

Alkol alımından bir süre sonra 2 genç, fenalaşınca 112'ye haber verildi.

Olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılan gençlerden M.B.'nin hayati riskinin bulunduğu, öğrenildi.

Olayın ardından polis ekipleri tarafından başlatılan inceleme kapsamında, parkta bulunan ve alkol tüketiminde kullanıldığı değerlendirilen pet şişelere kriminal inceleme yapılmak üzere el konuldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.