Malatya'da dolandırıcılık olayı son anda engellendi

Malatya'da dolandırıcılık olayı son anda engellendi
Kendilerini polis-savcı olarak tanıtarak bir şahsı 200 bin TL dolandırmaya çalışan dolandırıcıların oyunu, polisin zamanında müdahalesiyle bozuldu.

Malatya'da, H.D. isimli şahsı arayarak kendilerini polis-savcı olarak tanıtan dolandırıcılar, kimlik bilgilerinin terör örgütü tarafından kullandığına inandırıp, kendisinden para talebinde bulundular.

H.D. isimli şahıs, dolandırılıcılara toplamda 200 bin TL değerinde altın ve nakdi para vermek üzere iken, polis ekiplerinin zamanında müdahalesiyle dolandırıcılık olayı son anda engellendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, şüphelilerin tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Malatya'da dolandırıcılık olayı son anda engellendi

Malatya'da dolandırıcılık olayı son anda engellendi

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.