Malatya'da kaçak avcılar suçüstü yakalandı

Malatya'da kaçak avcılar suçüstü yakalandı
Malatya'da Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerinin devlet avlaklarında gerçekleştirdiği denetimlerde, mevzuata aykırı avcılık yaptığı belirlenen 2 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Malatya Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şefliği ekipleri tarafından Nohutlu ve Bentköy Devlet Avlaklarında gerçekleştirilen denetimlerde, mevzuata aykırı şekilde avcılık yaptığı tespit edilen 2 kişi hakkında yasal işlem uygulandı.

Ekiplerce yapılan kontrollerde, kaçak avcılık yaptığı belirlenen şahısların avladığı 2 ölü keklik ile avda kullanılan 2 ses cihazına el konuldu.

DKMP ekipleri, yaban hayatının korunması ve kaçak avcılığın önlenmesine yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirterek, avcıların ilgili mevzuata uygun hareket etmeleri konusunda uyarıda bulundu.

Malatya'da kaçak avcılar suçüstü yakalandı

Malatya'da kaçak avcılar suçüstü yakalandı

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.