Mardin’de başhekim ve sekreterine saldıran zanlıya ev hapsi verildi

Mardin’de başhekim ve sekreterine saldıran zanlıya ev hapsi verildi
Derik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Aziz Zilan ile sekreteri Zeynep Oktay’ı darp edildiği iddiasıyla gözaltına alınan 2 zanlıdan birine ev hapsi verilirken diğer zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, 15 Nisan’da Derik Devlet Hastanesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre, hastanede işten çıkarılan bir personelin babası T.E. ve ağabeyi A.Ü.E., hastaneye geldi.

T.E. ve A.Ü.E., Başhekim Uzm. Dr. Aziz Zilan ile görüşmek istedi. Başhekimlik makamı önünde T.E. ve A.Ü.E ile sekreter ve güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı.

Odasından çıkan Zilan ile sekreteri Zeynep Oktay, T.E. ve A.Ü.E tarafından saldırıya uğradı.

Olayın ardından görevlilerinin ha er vermesi üzerine hastaneye polis ekipleri sevk edildi. 2 şüpheli, ekipler tarafından gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilip mahkemeye çıkarılan şüphelilerden T.E.’ye ev hapsi verildi, A.Ü.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz günlerde de Mardin İl Sağlık Müdürü Saffet Yılmaz, darp edilen başhekim ve sekreterine ziyarette bulundu.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.