Mardin’de bazı ilçelerde eğitime bir gün ara verildi

Mardin’de bazı ilçelerde eğitime bir gün ara verildi
Mardin Valiliği, kentte beklenen kar yağışı, buzlanma ve soğuk hava riskine karşı Dargeçit, Midyat, Mazıdağı ve Savur İlçelerimizde tüm eğitim-öğretim kurumlarında eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verildiğini duyurdu.

Mardin’de beklenen kar yağışı, buzlanma ve soğuk hava riskine karşı Valilik, bazı ilçelerde eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu.

Valiliğin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Meteorolojik değerlendirmeler kapsamında; beklenen kar yağışı, buzlanma ve soğuk hava riskine karşı 13.01.2026 Salı günü Dargeçit, Midyat, Mazıdağı ve Savur İlçelerimizde tüm eğitim-öğretim kurumlarında eğitim ve öğretime bir (1) gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli personel, kronik hastalığı bulunan çalışanlar, 0-6 yaş çocuğu olan anneler (sağlık, güvenlik ve 24 saat esasına göre hizmet veren birimlerde çalışan personelin durumu ilgili birim amirleri tarafından değerlendirilecektir) ile hamile personel aynı gün idari izinli sayılacaktır.” denildi.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.