Muğla’da başlayıp Antalya’ya sıçrayan yangına müdahale sürüyor

Muğla’da başlayıp Antalya’ya sıçrayan yangına müdahale sürüyor
Muğla’nın Seydikemer ilçesinde orman dışı alanda başlayan ve Antalya’nın Kaş ilçesine sıçrayan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangının kontrol altına alınması için 4 uçak, 15 helikopter, 72 arazöz, 6 iş makinesi ve 450 personel görev yapıyor.

Orman Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Muğla’nın Seydikemer ilçesinde orman dışı alanda başlayan yangın Antalya’nın Kaş ilçesine sıçradı.

Ekiplerin yangını kontrol altına almak amacıyla yürüttüğü müdahale devam ediyor.

Yangına müdahale çalışmalarında 4 uçak ve 15 helikopterin yanı sıra 72 arazöz ile 6 iş makinesi kullanılıyor.

Bölgede 450 personelin görev yaptığı, ekiplerin yangını en kısa sürede kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.