13 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C
  • İzmir18°C
  • Antalya17°C

NETENYAHU: İSRAİLE DIŞARIDAN SİLAHLAR GELİYOR

Siyonist işgal rejimi sözde başbakanı Binyamin Netenyahu "israile dışarıdan silahlar geliyor. Bunu daha fazla silahlanma ile sürdüreceğiz." dedi.

Netenyahu: israile dışarıdan silahlar geliyor

26 Ekim 2023 Perşembe 08:04

Siyonist işgal rejimi sözde ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik olası kara saldırısı hakkında basın açıklaması yapan Netanyahu, "Kara saldırısına hazırlanıyoruz. Ne zaman ve nasıl olacağına ilişkin herhangi bir detay vermeyeceğim. Hesaba kattığımız değerlendirmelere ilişkin de detay vermeyeceğim." dedi.

Siyonist işgal rejimine dışarıdan silahlar geldiğini belirten Netanyahu, "Bunu daha fazla silahlanma ile sürdüreceğiz. Vatandaşları silah kullanmaya teşvik ediyoruz ancak bunu kontrollü bir şekilde yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Netanyahu, HAMAS'a karşı Tevrat'ın "Yeşaya" kitabındaki "kehaneti" göreceklerini öne sürerek, şunları söyledi: "Artık tek bir amaç için bir araya gelmenin zamanıdır, zafere ulaşmak için hızla ilerlemek. Ortak gücümüz ile haklılığımıza ve Yahudi halkının ebediliğine olan derin inancımızla HAMAS'a karşı Yeşaya kehanetini göreceğiz. 'Ülkenden şiddet, sınır boylarından soygun ve yıkım haberleri duyulmayacak artık. Surlarına kurtuluş, kapılarına Övgü adını vereceksin'(Yeşaya 60:18)." (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.