03 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara11°C
  • İzmir15°C
  • Antalya18°C

OTOMOBİL HIRSIZLARI SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Şanlıurfa’da Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından otomobil hırsızlarına yönelik yapılan operasyon neticesinde 3 kişi tutuklanırken, hırsızlık olaylarında kullanılan eldivenler, demir kesme makası ve tornavida gibi suç aletleri ele geçirildi.

Otomobil hırsızları suçüstü yakalandı

07 Haziran 2018 Perşembe 20:46

Şanlıurfa’da otomobil hırsızlarına yönelik yapılan operasyonda 3 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konuyla ilgili Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Dede Osman Mahallesi'nde bir pikabın düz kontak yapılarak çalındığı ihbarı alınması üzerine Asayiş Şube ekipleri, yaptıkları çalışmada çalınan aracı, takip sonucu yakalamış ve aracı bırakarak yaya olarak kaçan şüpheliler M.M, K.M. ve İ.A. kovalamaca sonucu suçüstü yakalanmışlardır. Şüphelilerin çok sayıda hırsızlık suçundan kaydının bulunduğu ve araç içerisinde yapılan aramada hırsızlık olaylarında kullanılmak üzere eldivenler, demir kesme makası, tornavida gibi suç unsurları ele geçirilmiştir.” denildi.

Açıklamada, çalınan aracın sahibine teslim edildiği ve gözaltına alınan şüpheli üç şahsın çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konulduğu ifade edildi. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.