30 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara18°C
  • İzmir22°C
  • Antalya24°C

ÖZLEM AKINCI RESİM SERGİSİ DÜNYAGÖZ TUNUS’TA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Ankaralıları sanat ile buluşturmak adına düzenlediği etkinliklere bir yenisini daha ekleyen Dünyagöz Tunus, 16 Şubat tarihinden itibaren, tanınmış ressam Özlem Akıncı’nın eserlerine ev sahipliği yapaca

Özlem Akıncı Resim Sergisi Dünyagöz Tunus’ta gerçekleştirilecek

08 Şubat 2018 Perşembe 11:58

Çalışmalarında lekeci ve figürsel anlayışı ile yaptığı yağlı boya ve suluboya tabloları ile dikkat çeken tanınmış ressam Özlem Akıncı’nın eserleri, 16 Şubat Cuma günü Dünyagöz Tunus’ta bulunan Gözden Gönüle Sanat Galerisi’nde Ankaralı sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

1978 yılında Kırşehir’de dünyaya gelen Akıncı’nın resme olan ilgisi, çok küçük yaşlarda fark edildi. Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Bölümü’nde sanat eğitimi alan Akıncı, yurtiçi ve yurtdışında da pek çok farklı sergide eserleri ile yer almıştır. Akıncı, Mehmet Erbil atölyesindeki grup uygulamalarının yanı sıra, Ankara’da bulunan özel atölyesinde kişisel çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Gözden Gönüle Sanat Galerisinde 16 Şubat Cuma gününden itibaren gerçekleştirilecek olan sergi, sanatseverler tarafından günün her saati ziyaret edilebilecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.