14 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara11°C
  • İzmir19°C
  • Antalya19°C

PALANDÖKEN'DEN "YENİ YILDA ESNAF VE SANATKÂRIN AYAĞA KALKMASI SAĞLANMALI" MESAJI

​Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 2021'in esnaf ve sanatkârlar yılı olması gerektiğini belirterek, "Tüm esnaf camiamız adına yeni yılın hayırlı olmasını diliyorum" ifadesini kullandı.

Palandöken'den "yeni yılda esnaf ve sanatkârın ayağa kalkması sağlanmalı" mesajı

30 Aralık 2020 Çarşamba 12:45

Esnafın 2021’e umutsuz bakmaması gerektiğini dile getiren Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Palandöken, 2021 yılının Türkiye’ye sağlık, esnafa da bereket getirmesi temennisinde bulundu.

Esnaf camiasına ve Türkiye’ye yeni yılın önce sağlık getirmesini dileyen Palandöken, “Bu yıl birçok olumsuz olay yaşandı. Bu olumsuzluklardan en çok etkilenen esnaf ve sanatkârlarımız, 2021 yılında yeniden ayağı kaldırılmalıdır. Bu yıl esnaf ve sanatkârın yılı olmalı. Esnafın yeniden ayağa kalkması için desteklerin arttığı ve taleplerinin tamamının karşılanabildiği bir yeni yılın olmasını, ülkemizin sağlık ve huzura kavuşmasını, esnafımızın bereketli ve bol kazançlı dönemlerine geri dönmesini diliyorum.” dedi.

"2021, pandemi sürecinin olumsuz etkilerinin silindiği, taleplerin karşılandığı ve desteklerin arttığı bir yıl olmalı"

Palandöken, "Geride bıraktığımız 2020 senesi; depremler, sel felaketleri, yangınlar ve pandemi süreci ile geçen bir yıl oldu. Dünya, ülkemiz ve esnafımız bu süreçlerin tamamından olumsuz etkilendi. Ama yine de yeni yıla yeni umutlarla bakmak, içimizi karartmamak lazım. Esnafımız da 2021 yılına umutsuz bakmamalı." ifadesini kullandı. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.