20 Eylül 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara24°C
  • İzmir28°C
  • Antalya26°C

RAMANLI'DAN “ÖZEL ÖĞRENCİLER”E ZİYARET

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Özel öğrencilerin eğitim aldığı Özel Eğitim Uygulama Okulu'nu ziyaret etti.

Ramanlı'dan “Özel Öğrenciler”e Ziyaret

20 Eylül 2024 Cuma 14:11

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, seçim döneminde olduğu gibi çalışma ve ziyaretlerine mahalle ziyaretleri ile devam ediyor.

serkan-ramanli-ozel-ogrencileri-ziyaret-001.jpg

Ramanlı, Batman merkez Bayındırlık Mahallesi'nde yer alan ve özel öğrencilerin eğitim aldığı Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret etti. Ziyaret sırasında okul idaresi ile birlikte sınıfları gezen Ramanlı, özel öğrencilerle yakından ilgilendi. Öğrencilerle samimi bir şekilde sohbet eden Ramanlı, onların ihtiyaçlarını ve eğitim süreçleri hakkında bilgi aldı. Okulun eğitim politikaları ve öğrencilerin özel gereksinimlerinin karşılanması için yapılabilecekler üzerine de fikir alışverişinde bulunuldu.

Ramanlı ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Bayındırlık Mahallesinde bulunan Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret ettik. Özel öğrencilerimiz ve kıymetli öğretmenlerimiz ile bir araya geldik. Birbirinden güzel ve anlamlı çalışmalarını inceledik. Onlar bizim için her zaman değerli.”

serkan-ramanli-bayindir-mahalle-muhtari-halil-kural.jpg

Bayındır Mahalle Muhtarı ile Görüşme

Ziyaret programına mahalledeki diğer önemli bir noktayla devam eden Milletvekili Ramanlı, Bayındır Mahalle Muhtarı Halil Kural ile bir araya geldi. Ramanlı, muhtardan mahallenin mevcut sorunlarını, sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini dinledi. Mahalle sakinlerinin yaşadığı altyapı, ulaşım ve diğer sosyal sorunlara dair çözüm önerileri üzerinde duruldu. Muhtar Kural, mahalledeki gelişmeler ve yapılması gereken çalışmalar hakkında Ramanlı’ya bilgi verirken, mahalle sakinlerinin beklentilerini de aktardı.

serkan-ramanli-halil-hamidi-anadolu-imam-hatip-lisesi.jpg

Sorunların Çözümü İçin Çalışmalar Sürecek

Ramanlı, hem eğitimdeki özel ihtiyaçları olan öğrencilere hem de mahalle halkına destek olmanın önemine dikkat çekti. Ziyaret sırasında dile getirilen sorunların çözümü için gerekli mercilerle görüşeceklerini belirten Ramanlı, Batman halkının ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların süreceğini ifade etti.

Halil Hamidi Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Orta Okulunu ziyaret eden Ramanlı, okul idaresi, öğretmenleri ve öğrencileri ziyaret etti.

Okul idaresi ziyaretinden sonra öğretmenler odasında öğretmenler ile hasbıhal etti.

Ramanlı'ya ziyaretlerinde İl Başkanı Davut Şahin ve İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir eşlik etti.

serkan-ramanli-ozel-ogrencileri-ziyaret.jpg

serkan-ramanli-ozel-ogrencileri-ziyaret-002.jpg

serkan-ramanli-ozel-ogrencileri-ziyaret-003.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.