15 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara19°C
  • İzmir25°C
  • Antalya22°C

RİZE MÜFTÜLÜĞÜ GELENEKSEL ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Rize İl Müftülüğü kentteki esnafla tanışmak ve kaynaşmak amacıyla cuma günleri ve muhtelif zamanlarda gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Rize Müftülüğü geleneksel esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

19 Ağustos 2023 Cumartesi 11:10

Ziyaretlere İl Müftüsü Naci Çakmakçı’nın yanı sıra din görevlileri, gençlik koordinatörleri ve manevi danışmanlar da katılıyor.

Ziyaretlerde Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından dergi ve çeşitli kitaplar hediye ediliyor.

Esnaf ziyaretlerine dair açıklamalarda bulunan İl Müftüsü Naci Çakmakçı, "Rize Müftülüğü olarak 2 yılı aşkın cuma günleri ve muhtelif zamanlarda esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretleri çok önemsiyor, her fırsatta esnafımızı ziyaret etmeye çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde esnafımızın çoğunluğuna ulaşmış bulunmaktayız.  Ziyaretlerde ahiliğin ve ticaret ahlakının öneminden söz ediyor, esnaflarımızla bilgi alışverişinde bulunuyor, taleplerini dinleyip yerine getirme noktasında gayret gösteriyoruz. İl Merkezinde olduğu gibi fırsat buldukça ilçelerimizdeki esnafımıza da aynı ziyaretleri gerçekleştiriyoruz." (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.