Şanlıurfa’da piyade tüfeği ele geçirildi

Şanlıurfa’da piyade tüfeği ele geçirildi
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda piyade tüfeği ve mühimmat ele geçirilirken, bir şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından ‘Yasa Dışı ve Ruhsatsız Silahlanmayla Mücadele’ kapsamında yürütülen çalışmalar çerçevesinde, Suruç ilçesinde ruhsatsız silah bulundurduğu tespit edilen şahsa yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Edinilen bilgiye göre, 17 Şubat 2026 tarihinde Suruç İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, hassas burunlu köpeklerin de katılımıyla belirlenen adrese operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda bir adet piyade tüfeği, 2 adet piyade tüfeği şarjörü ile 100 adet mühimmat ele geçirildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheli hakkında adli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.