02 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C
  • İzmir25°C
  • Antalya25°C

SİİRT’TE 7 MARKET ÇALIŞANI CORONAVİRUS’E YAKALANDI

Siirt Valiliği, Merkez Bahçelievler Mahallesi’nde bir marketin 7 çalışanında Coronavirus testinin pozitif çıkması sonucu marketin karantinaya alındığını açıkladı.

Siirt’te 7 market çalışanı Coronavirus’e yakalandı

25 Mayıs 2020 Pazartesi 14:02

Merkez Bahçelievler Mahallesi’nde bir marketin 7 çalışanında Coronavirus testinin pozitif çıkması sonucu market, karantinaya alındı.

Siirt Valiliğinin yaptığı açıklamada, "Covid -19 salgınından tüm vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını önlemek amacıyla Siirt Merkez Bahçelievler Mahallesi Musa Atik Caddesi No:1 adresinde hizmet veren 'Murat Market' adlı işletmenin çalışanlarının bir kısmında Covid -19 virüsünün tespit edilmesi ve müşteri sirkülasyonun yoğun olması nedeniyle 24 Mayıs 2020 tarihi itibariyle 7 (yedi) gün karantina uygulanmasına, bu sürede (elektrik arızası, su arızası ve doğal gaz arızası gibi ) mucbir durumlara müdahale etmek ve dezenfeksiyon işlemleri için asgari sayıda personelin markette girişine izin verilmesine,  kolluk ve sağlık ve ekiplerince kontrol altında tutulmasına karar verilmiştir." denildi. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.