Şırnak'ta, Eğitim Destek Platformu yeni projeler için toplandı

Şırnak'ta, Eğitim Destek Platformu yeni projeler için toplandı
Şırnak’ta Eğitim Destek Platformu, eğitimde fırsat eşitliği, akademik başarı ve sosyal gelişimi artıracak projeler için kararlar aldı. Eğitimde birlik ve koordinasyonu artıracak adımlar atılacağı belirtildi.

Şırnak Öğretmenevi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Şırnak Vali Birol Ekici, AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. İsmail Emrah Karayel, il protokolü ve STK temsilcileri katıldı.

Eğitim Destek Platformu tarafından gerçekleştirilen toplantıda, şehrin eğitimi konuşuldu.

Toplantıda, öğretmenlerin daha iyi çalışma koşullarına kavuşturulması, derslik sayılarının artırılması ve normal eğitime geçiş için atılacak adımlar ele alındı.

Ayrıca, eğitimde fırsat eşitliği sağlanması, akademik başarıyı artırmaya yönelik stratejiler, manevi eğitim ve değerler eğitimi, öğrencilere daha iyi eğitim imkanları sunmak için ortak projeler geliştirilmesi, eğitimde birlik ve koordinasyonun artırılması, öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak yeni projelerin hayata geçirilmesi konularında da mutabakata varıldı.

Şırnak'ta, Eğitim Destek Platformu yeni projeler için toplandı

Şırnak'ta, Eğitim Destek Platformu yeni projeler için toplandı

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.