03 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara20°C
  • İzmir25°C
  • Antalya25°C

TAHRAN ULUSLARARASI KİTAP FUARI'NA 800 YABANCI YAYINCI KATILACAK

İran Kültür ve İslami İrşad Bakanı Kültür İşleri Yardımcısı Muhsin Cevadi, İran’dan 2400 yayıncının 300 bin kitapla, 800 yabancı yayıncının ise 137 bin kitapla 32. Uluslararası Tahran Kitap Fuarı'na katılacağını söyledi.

Tahran Uluslararası Kitap Fuarı'na 800 yabancı yayıncı katılacak

18 Nisan 2019 Perşembe 09:20

İran Kültür ve İslami İrşad Bakanı Kültür İşleri Yardımcısı Muhsin Cevadi, Tahran Kitap Fuarı'na 800 yabancı yayıncının katılacağını söyledi.

Yayıncılık endüstrisi, uluslararası iletişim ve kültürel diplomasinin güçlendirilmesinin 32. Uluslararası Tahran Kitap Fuarı'nın ana gündemi olduğunu belirten İran Kültür ve İslami İrşad Bakanı Kültür İşleri Yardımcısı Cevadi, 30 ülkeden yayıncıların fuara katılacağını ifade etti.

32. Uluslararası Tahran Kitap Fuarı, 24 Nisan - 4 Mayıs tarihleri arasında “Oku, okuyabilmek” sloganıyla İran'ın başkenti Tahran’da düzenlenecek.

Uluslararası Tahran Kitap Fuarı, Asya ve Orta Doğu'da en önemli kitap etkinliklerinden biri olma özelliğini taşıyor. Uzun yıllara dayanan başarılı iş tecrübesine sahip olan bu sergi, yılda 5 milyondan fazla okuyucu tarafından ziyaret edilen, dünyanın en ünlü fuarlarından biri. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.