30 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C
  • İzmir13°C
  • Antalya20°C

TÜRKİYE'NİN OTOMAT REKORTMENİ MERSİN VE ADANA ŞEHİR HASTANELERİ

Mersin Şehir Hastanesi 71, Adana Şehir Hastanesi ise 60 yiyecek-içecek otomatıyla Türkiye’nin en teknolojik yeme-içme alanlarına sahip sağlık kurumları oldu.

Türkiye'nin otomat rekortmeni Mersin ve Adana Şehir Hastaneleri

24 Kasım 2017 Cuma 11:48

Avrupa’nın en gelişmiş sağlık kurumlarından olan ve kapılarını bu yıl halka açan Mersin Şehir Hastanesi ve Adana Şehir Hastanesi, teknoloji kullanımıyla da dikkat çekiyor. Mersin Şehir Hastanesi 71, Adana Şehir Hastanesi ise 60 yiyecek-içecek otomatıyla Türkiye’nin en teknolojik yeme-içme alanlarına sahip sağlık kurumları oldu. Avrupa’nın en gelişmiş hastanelerinden olan her iki kurumda günde toplam 50 bin kişi otomatlardan 76 çeşit ürüne uygun fiyatlarla ulaşabiliyor.

Sıra beklemiyorlar

Sektörün en yenilikçi şirketi Matik Otomat’ın işlettiği otomatlar en son teknolojiyle yönetiliyor. Toplam 131 otomatta arıza, eksik ürün ve kullanım bilgileri anlık olarak takip edilebiliyor. Tüm ziyaretçiler otomatlarda alışverişlerini kredi kartı, banknot ve madeni para ile yapabiliyor. Toplam 2.850 yatak kapasitesine sahip hastanelerdeki otomatlarda, 30 sayinede demleme çay 9 saniyede espresso, 12 saniyede ise latte hazırlanabiliyor. Matik Otomat Kurucu Ortağı Bihter Koçum, “Sektördeki en teknolojik şirket olarak Avrupa’nın en gelişmiş hastanelerine yakışan bir sistem kurduk. Ziyaretçiler sıra beklemeden uygun fiyatlarla istediği ödeme aracıyla ürün satın alabiliyor” diyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.