19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara20°C
  • İzmir26°C
  • Antalya27°C

ÜMRANİYE’DE HÜDA PAR’IN “SOYKIRIM SUÇU FAİLLERİ HAKKINDA KANUN TEKLİFİNE” VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

HÜDA PAR Ümraniye İlçe Başkanlığı, işgal rejiminin Gazze'de sürdürdüğü katliamlara Türkiye'den giderek destek veren çifte vatandaşların, vatandaşlıklarının düşürülmesi ve mal varlıklarına el konulması yönünde kanun teklifi için imza kampanyası başlattı.

Ümraniye’de HÜDA PAR’ın “Soykırım suçu failleri hakkında kanun teklifine” vatandaşlardan yoğun ilgi

28 Temmuz 2024 Pazar 19:47

HÜDA PAR Ümraniye İlçe Başkanlığı, işgal rejiminin Gazze'de sürdürdüğü katliamlara Türkiye'den giderek destek veren çifte vatandaşların, vatandaşlıklarının düşürülmesi ve mal varlıklarına el konulması yönünde kanun teklifi için imza kampanyası için kurulan imza standına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Gazze'de yaşanan soykırıma katılan çifte vatandaşlar hakkında HÜDA PAR tarafından hazırlanan kanun teklifinin TBMM'de görüşülmesi yönündeki önergenin kabulünün ardından başlayan süreç devam ediyor.

HÜDA PAR'ın, soykırım suçuna iştirak eden çifte vatandaşlardan yargıdan kaçanların vatandaşlıktan çıkarılmaları ve mal varlıklarına el konulmasını öngören kanun teklifinin önümüzdeki günlerde Genel Kurul gündemine girmesi bekleniyor.

Bu kapsamda HÜDA PAR, İstanbul’un birçok ilçesinde imza kampanyası başlattı.

"Soykırım suçu failleri hakkında kanun teklifine destek ver!" imza kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Stantta partililerden kanun teklifi hakkında bilgi alan vatandaşlar, kanun teklifinin bir an önce yasalaşması için imza kampanyasına destek verdiklerini belirttiler. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.