UNWRA: Gazze'de durum gittikçe daha da kötüleşiyor

UNWRA: Gazze'de durum gittikçe daha da kötüleşiyor
Birleşmiş Milletler (BM) Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNWRA), Gazze'deki durumun gittikçe daha da kötüleştiğini belirterek, sürekli yardımların gerekli olduğu açıklamasını yaptı.

Birleşmiş Milletler (BM) Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNWRA), Gazze'deki durumun daha da kötüleşmesini önlemenin tek yolunun, bölgeye etkin ve sürekli şekilde yardımların girmesi olduğunu bildirdi.

Açıklamada, Gazze'deki felaketin daha da kötüleşmesini önlemenin tek yolunun bölgeye etkin ve sürekli şekilde yardımların girmesinden geçtiği belirtildi.

açıklamada, Gazze'ye BM kontrolünde günlük 500 ila 600 tır kamyonun girmesi gerektiği ifade edildi.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.