28 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara17°C
  • İzmir15°C
  • Antalya19°C

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ GELECEĞİN USTA SANATÇILARINI YETİŞTİRECEK

Üsküdar Belediyesi, ilçeye kazandırdığı Barbaros Güzel Sanatlar Akademisi ile sanata eğilimli olan gençlere adeta bir yol haritası sunacak.

Üsküdar Belediyesi geleceğin usta sanatçılarını yetiştirecek

04 Mayıs 2018 Cuma 18:30

İmzasını taşıyan projelerle Üsküdar’ı Türkiye’nin örnekle gösterilen ilçelerinden biri haline dönüştüren Üsküdar Belediyesi, eğitim odaklı projeleriyle de gençleri sağlam bir geleceğe hazırlıyor. Bu kapsamda gençlerin yeteneklerini geliştirerek vizyon kazanmalarına imkân sağlayan Üsküdar Belediyesi, ilçeye kazandırdığı Barbaros Güzel Sanatlar Akademisi ile sanata eğilimli olan gençlere adeta bir yol haritası sunacak.

Konservatuar ve güzel sanatlar lisesine hazırlık bölümlerinden oluşan Barbaros Güzel Sanatlar Akademisi’nde, gençler piyano, keman, gitar, ney, vurgulu çalgılar, kara Kalem, karikatür, yağlı boya eğitimleri alabilme fırsatı bulacaklar.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ileÜsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’’in katılımıyla 5 Mayıs Cumartesi günü,saat 12.00'dagerçekleşecek açılış törenimizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

TARİH: 5 MAYIS CUMARTESİ

SAAT: 12.00

YER: ÜSKÜDAR/ BARBAROS MAH. BARBAROS SOK. NO :18 (BARBAROS CAMİ KARŞISI)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.