28 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara19°C
  • İzmir19°C
  • Antalya25°C

UYUŞTURUCU SATICILARINA OPERASYONUNDA 7 TUTUKLAMA

Bitlis polisi tarafından, torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda, gözaltına alınan 10 şüpheliden 7’sinin tutuklandığı ve çok sayıda uyuşturucu maddenin ele geçirildiği bildirildi.

Uyuşturucu satıcılarına operasyonunda 7 tutuklama

22 Ocak 2019 Salı 16:50

​Bitlis’te torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda, gözaltına alınan 10 şüpheliden 7’si tutuklandı.

Konu hakkında Valilikten yapılan açıklamada, "Bitlis Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde; 18 Ocak 2019 günü il merkezimizde torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak operasyon yapılmıştır. Yapılan operasyon neticesinde; 2 kilo 130 gram esrar, 125 gram eroin, 71 beste halinde 14,70 gram eroin,  3 adet suboxone hap ve 2 adet uyuşturucu kullanmaya yarayan cam aparat maddesi ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamada, olayla ilgili gözaltına alınan 10 şüphelinin emniyetteki işlemlerin ardından adli mercilere sevk edildiği, yakalanan 6 şüpheli ile hırsızlık suçundan cezaevinde tutuklu bulunan bir şüpheli olmak üzere toplam 7 şüphelinin ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan tutuklandığı, 4 şüphelinin ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldığı belirtildi. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.