20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara17°C
  • İzmir22°C
  • Antalya25°C

VALİ CANALP, MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU İLE BİRLİKTE THY YÖNETİM KURULU BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Batman Valisi Ekrem Canalp, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile birlikte THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof.Dr. Ahmet Bolat’ı ziyaret etti.

Vali Canalp, Milletvekili Nasıroğlu ile birlikte THY Yönetim Kurulu Başkanını ziyaret etti

18 Eylül 2024 Çarşamba 14:15

Ziyarette; Batman'da mevcut uçak seferlerinin artırılması ve Batman-İzmir uçak seferlerinin başlatılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. 
Sanayi ve Turizm kenti olan Batman’ın metropol kentlerle olan ulaşım ağının genişletilmesi ve mevcut uçak seferlerinin artırılmasının ilimiz için kaçınılmaz olduğunu belirten Vali Ekrem Canalp ve milletvekili Ferhat Nasıroğlu Batman'da İstanbul ve Ankara seferlerinin artırılmasının yanısıra Batman’dan İzmir’e uçak seferlerinin başlatılmasının önem arz ettiğini ifade etti.
Ziyaretlerinden dolayı Vali Canalp ve Milletvekili Nasıroğlu'na teşekkür eden THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat, uçak seferlerinin artırılmasına ilişkin gerekli fizibilite çalışmalarına başlayacaklarını ifade etti.  
Ziyaret sırasında; THY Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Ekşi ile  THY Yurtiçi Satış Başkanı Aşkın Cantimur hazır bulundu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.